Velkommen

 

Kaløvig Ridecenter tilbyder professionel pasning af din hest under særdeles trygge rammer, hvor din hests velbefindende er omdrejningspunktet og hvor der er styr og orden på tingene. Vi tilbyder selvfølgelig også gode udviklingsmuligheder for både dig og din hest.

Hestevelfærd er i fokus og på Kaløvig Ridecenter har vi ikke brug for dispensation pga. boksstørrelse eller manglende folde. Vi har taget højde for det fra starten og overholder reglerne.

Kaløvig Ridecenter er beliggende i meget naturskønne omgivelser, hvor der udover ridehal mm. er rig mulighed for at ride i naturen. Der er ca. 15. min. på hesteryg til stranden og ca. 20 min. til et større skovdistrikt. Desuden er det nemt at komme hertil – både med offentlig transportmidler og i bil.

I 2006 blev der etableret rideklub – Kaløvig Sportsrideklub – med medlemskab af Dansk Rideforbund.

Stedet er primært forbeholdt privatheste. Der er ingen rideskole, og vores ridehal er ikke optaget det meste af dagen, som er tilfældet mange andre steder. Vi lægger stor vægt på et ordentligt klima blandt stedets brugere – alle har et ansvar for at bidrage positivt, således at det er rart at komme her. Af samme grund har vi valgt at indarbejde det i opstaldningskontrakten.

Vores målsætning

Vi vil være dit og din hests foretrukne valg, når kun det bedste er godt nok, og du ønsker kompetent pasning af din hest.

 

december 2019

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt 

I efteråret 2018 har vi udover en omfattende renovering af stalden etableret en række folde, således, at der fremover er god mulighed for at få sin hest på enefold. 

Nye regler for opbevaring af hestepas

Fra 1. januar 2016 skal ALLE hestepas følge hesten undtaget på rideturen. Det betyder på Kaløvig Ridecenter, at hestepasset skal ligge i det aflåste sadelskab, og enten koden eller en ekstranøgle skal afleveres til Kaløvig Ridecenter, således at alle pas kan fremfindes i tilfælde af kontrolbesøg.

Tilbud til jer der kun har brug for stævnemedlemsskab:

Kaløvig Sportsrideklub tilbyder stævnemedlemsskab for kun 230 kr. for et helt kalenderår.